Cap de setmana per la canalla!!!

 

Aquest cap de setmana la canalla dels Castellers de Badalona han tingut unes merescudes colònies castelleres. Amb una bona temporada feta l’any passat per ells, s’ha aprofitat també per encarar amb força i energia la present temporada.

 

Prop d’una trentena de persones ens vam desplaçar fins a la casa de colònies de Can Aliberch a Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona), amb un cap de setmana per davant ple d’activitats i tallers, que ha servit per passar bones tots junts. La canalla ha pogut fer tallers de manualitats, fer esport, una ginkana, la tradicional nit de por etc..

 

I com no podía faltar, també van fer un assaig casteller on els mes menuts es van dividir en dues colles ficitcies (Castellers d’Aliberch i Guanyadors de Riuprimer), per tal d’inventar-se diverses construccions que l’endemà al migidia farian al mig de la plaça del la casa de colònies.

 

Dos dies molt reconfortants que han enguany han tingut la inestimable col.laboració dels supermercats del Río de Badalona, amb l’aportació d’aliments ens els àpats del cap de semana de la canalla micaco, a més de l’ajuda dels pares pel que respecta al transport. MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

I com diu la nostra canalla 3,2,1 canalla micaco AMUNT!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: