Bona tornada de vacances a Sta Coloma de Gramanet

Aquest diumenge hem participat de nou a la festa major de Santa Coloma de Gramanet, on hi hem actuat en més d’una ocasió.

Fins al moment el quatre de set era el millor castell assolit en aquesta població, més un intent desmuntat de tres de set fet al 2011. En aquest ocasió hem pogut dur per primer cop els dos castells de set bàsics. Assolint així la millor diada feta en aquesta població.

Desprès dels pilars de quatre d’inici. En primera ronda hem apostat per un lent, però segur tres de set, que no ha portat gaires complicacions. Tot seguit, en segona ronda un lleuger quatre de set (prova clara per alçar-lo amb un pis més aviat). Que ha presentat més batalla, per la part de dalt, amb uns pisos una mica tancats, que ha provocat alguna sotragada.

En tercera ronda un quatre de sis amb agulla, amb canvis i lleuger. I per acabar un nou pilar de cinc, marca de la casa.

Ara toca treballar fort aquesta setmana, pel doble compromís que tenim el cap de setmana vinent amb la festa major de Sant Adrià, dissabte, i la Diada de Catalunya a Badalona, el diumenge.

CrgdoUgXgAArisz CrgfresXYAAL1dX CrghxJAWEAAaVh_ CrgKgY9W8AANgUu CrgsohtWYAEsBWK


Publicada

a

per

Etiquetes: