Bon inici de temporada!!!

Aquest diumenge hem tingut la primera cita important de la temporada amb la celebració de la Diada d’Inici. Després de fer un assaig prou satisfactori el divendres passat, els micacos hem afrontat el repte de fer-hi el primer castell de set de la temporada.

Un cop fet el pilar de benvinguda, hem començat les rondes de castells amb el tercer quatre de sis amb agulla d’enguany. Tot seguit, hem apostat pel quatre de set, que malgrat perdre una mica la mida i patir un pèl a nivell de segons, s’ha pogut completar favorablement. Per finalitzar hem alçat també el primer cinc de sis d’aquest any, castell que no fèiem des del mes de setembre de l’any passat. Un castell de mides grans i lent d’execució però que no ha comportat gaires problemes. Dos pilars de quatre per finalitzar han completat la que fins el moment és la millor actuació d’aquest any.

En aquesta diada cal destacar la presència de les persones dels tallers per a nouvinguts Tots Som Una Colla, que ens han donat un cop de mà en la diada d’avui. La segona edició de Tots Som Una Colla ha tornat a tenir una bona acollida amb la participació d’una quinzena de persones entre els diversos tallers.

 Felicitats castellers i castellers!!! Ara, micacos, a treballar fort per poder portar aviat a plaça el tres de set!!!

PROPERA ACTUACIÓ: Diumenge dia 3 d’abril a Igualada amb Castellers de la Vila de Gràcia i Moixiganguers d’Igualada.


Publicada

a

per

Etiquetes: