Assajos especials, taller casteller, sopar d’estiu i Front Marítim

 

El proper divendres dia  3 de juliol, és convoca a tothom a poder assistir al assaig especial que farem, per assajar i avançar feinar amb dos castells inèdits per nosaltres, com son el tres de set amb agulla i el tres de set per sota.

D’altra banda pel divendres dia 10 de juliol, tenim un altre assaig especial per preparar la diada de festa major de Premià de Mar. Desprès de l’assaig hi haurà pica-pica

Demanem que hi assisteixi el màxim de gent possible per tal de garantir poder fer unes bones porves durant aquestes dues setmanes que resten abans de marxar de vacances.

També recordar a la gent que el proper dissabte a la tarda tenim un taller casteller al barri del front marítim (a les 17:00h a la plaça de la rosa dels vents), lloc on l’endemà realitzarem una actuació acompanyats dels Castellers de Rubí, a les 12:00h en el mateix lloc.

I desprès del taller cap a les 21:00h farem el sopar d’estiu, organitzat pel jovent de la colla, a la Masia de Can Canyadó. Qui vulgui venir al sopar digueu-li a la nostra secretaria o a la Núria queralt.


Publicada

a

per

Etiquetes: