Al Poblenou, clàssica de set

Desprès de la diada de l’11 de setembre, poc marge de descans teníem per relaxar-nos, i diumenge actuàvem al barri del Poblenou.

Ens presentàvem amb no tantes camises i algunes baixes importants, però finalment podem sortir de plaça amb una digne actuació.

Desprès del pilar de quatre d’entrada, finalment podem reunir un mínim de gent per enlairar el quatre de set. Amb força canvis, ens surt un quatre una mica deformat en tots els nivells, però suficientment defensable per poder-lo descarregar. Tot seguit encarem el tres de set, un tres també amb força canvis i carregat de pes, que toca treballar de valent, sobretot a la descarregada, amb un constant tremolí, que fa perillar en algun  moment la construcció. L’experiència que mica en mica anem adquirint, fa que el poguem descarregar.

Per acabar una nova torre de sis, la versió pesada i de nou un altre pilar de cinc amb un altra alineació no habitual. D’aquesta manera aconseguim la primera clàssica de set de l’any.

Ara nomes toca pensar en la diada important abans del Concurs, el 30 de setembre a Molins de Rei, amb intencions de fer-hi tres castells de set.

 MICACOS ANEM A LA CONQUESTA DE TARRACO!!!!!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: