Una 13à diada molt intensa

3d6 de germanor
3d6 de germanor

Diumenge passat vam posar punt i final a la temporada 2010 amb la cel.lebració de la nostra diada. Una diada que va començar amb un petit parlament i l’alçada d’un tres de sis de germanor, per cel.lebrar que els castells han sigut anomenats patrimoni immaterial de la Humanitat.

Pel que fa als castells la tècnica va decidir finalment no apretar més i acabar la temporada de manera tranquil·la i alçant si fa no fa els mateixos castells fets la setmana anterior al Poble Sec.

A banda dels pilars d’entrada i sortida, el quatre i el tres de sis amb agulla, amb estrenes el primer i el tronc del tres de set el segon, va ser els castells escollits per acompanyar el novè quatre de set i pilar de cinc de la temporada. Una diada, sense entrebancs, per estrenar gent nova i fer pujar a molta canalla.

El cap de setmana micaco va ser molt intens, a banda dels castells i les matinades, durant el cap de setmana ens van acompanyar els dulzaineros de Atalaya de Sòria, que tan bé ens van acollir l’any passat a la seva localitat i que dissabte van oferir un concert que va omplir la sala del bar de la colla. I diumenge a la tarda el colofó amb el concert del Miquel del Roig que va ser tot un èxit de públic.

Malgrat l’èxit de la diada, no podem amagar que la temporada amb moltes baixes i entrebancs durant l’any no han permès obtenir ni molt menys els resultats obtinguts l’any passat. A més enguany, no hem pogut assolir cap castell de set de gamma alta, un fet que des de l’any 2000 no passava. Ara toca ja pensar en la temporada vinent i recuperar el terreny perdut.


Publicada

a

per

Etiquetes: