Actuació balsàmica abans de la diada

 

 Si la setmana passada a Guissona ens trèiem la malastrugança amb els castells de set de les darreres diades d’aquest segon tram, a Sant Cugat, aquest diumenge, hem demostrat que les adversitats ens fan més forts.

Volíem arribar a la diada recuperant sensacions i castells. Si a Guissona ja va quedar palès, diumenge teníem una nova oportunitat per certificar-ho, i així ha sigut. I això que divendres a l’assaig vam patir un ensurt. Tot plegat demostra que la colla segueix tenint caràcter i empenta per tornar a fer grans castells ben aviat.

A Sant Cugat, després de dos pilars de quatre d’inici, sortim amb un quatre de set, un castell que, malgrat estirar-se una mica a la descarregada, surt molt bé i dóna una bona dosi de confiança per encarar el plat fort del dia. Era el setè quatre de set de la temporada. Tot seguit, alcem de nou un castell de set de gamma alta, que no portàvem a plaça des del concurs 7: el quatre de set amb agulla.

Després de fer-ne un intent desmuntat per indecisió de la canalla, malgrat presentar bones mides, hi tornem. En aquesta ocasió, el castell, incloent-hi la canalla, puja decidit. Es carrega còmodament, però, en canvi, en el descens, el castell s’obre lleugerament, descobreix una agulla que presenta certs nervis i acaba requerint una mica de batalla. Quart quatre de set amb agulla de l’any i setè de gamma alta de set.

 Per tal d’arrodonir una bona diada, en tercera ronda, teníem una petita novetat, però baixes de darrera hora no ens ho permeten i hem d’assolir un senzill tres de sis amb agulla. A ronda de pilars, aconseguim el desè pilar de cinc de l’any, donant rodatge a diversos castellers, per tal de fer-ne dos de cinc la setmana següent, a la nostra diada.

 

DIUMENGE 17 XVI DIADA DE LA COLLA!!!!

VOLEU SORPRESES???? DONCS, NO HI FALTIS!!

1453547_10152048762654124_1874966573_n IMG_0038 IMG_0081 IMG_0098 IMG_0017

 


Publicada

a

per

Etiquetes: