Actuació a Coaner (Súria)

Aquest proper diumenge 3 d’abril agafarem l’autocar hi actuarem al petit poble de Coaner, al terme municipal de Sant Mateu del Bages, al costat de Súria. Nomes tenim el gran record de la nostra estada a Súria al octubre del 2011 amb el 3d7 com a millor castell i un sopar de traca i mocador!.

Actuarem a les 12h en el marc de la II Diada de primavera de Coaner amb els Salats de Súria i desprès ens conviden a un entrepà de Butifarra.

Els autocars sortiran a les 9:00 des del mercadona del carrer Osca, puntualitat!! tot i que haurem de caminar un mica fins arribar al lloc de l’actuació.

Donat que l’autocar no arriba fins al lloc de l’actuació, haurem de caminar uns 2-3 km (30 minuts aprox). Qui vagi amb cotxe agafeu la C-55 direcció Súria, un cop arribats a Súria, agafeu la carretera C-1410z fins a un desviament a mà esquerra, que posa Coaner.

Un cop acabada la diada ens conviden a entrepà de butifarra.

Aquí teniu el programa de la festa:

  • 8.30 h. Caminada a Coaner. A càrrec del Centre Excursionista de Súria, Centre Excursionista de Valls i AMPAs. Caminada curta:5,50 quilòmetres. Caminada tècnica: 8 quilòmetres (513 metres d’altura acumulada). Tornada: 5,50 quilòmetres. Lloc de sortida:plaça de Sant Joan (Súria) i plaça de Sant Josep (Valls de Torroella).
  • 9.00 h. Ruta BTT a Coaner. A càrrec de la Colla Ciclista Culenrere i els Anxovaires BTT Súria Bages. Lloc de sortida: plaça de Sant Joan.
  • 10.30-11.30 h. Jocs i tallers. A càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Joan Ros, Bastoners de l’Agrupació Sardanista de Súria i Colla Castellera Salats de Súria.
  • 11.00 h. Visita guiada de Coaner. Descoberta del conjunt monumental de l’església de Sant Julià, la torre i el santuari. A càrrec de l’Associació Amics de Coaner.
  • 12.00 h. Mostra cultural. Actuacions dels Bastoners de l’Agrupació Sardanista de Súria, Tro Gros, Colla Castellera de Badalona i Colla Castellera Salats de Súria.
  • Durant tota la Trobada. Servei de begudes i entrepans. Venda anticipada de tiquets: entitats col·laboradores i establiments La Cantina (Súria) i Ca La Ramona (Valls de Torroella)
  • Cartell Coaner 2016

 


Publicada

a

per

Etiquetes: