A Tiana, tornem a fer sets

Un clàssic del nostre calendari les festes de Tiana, i que malgrat les múltiples baixes que portàvem, no ens hem arronsat i hem pogut treure una bona actuació, però amb algun entrebanc. Primer el nostre sisè cinc de sis de la temporada, per seguir donant rodatge a la part de dalt del cinc de set, on hem estrenat una terç. Tot seguit hem plantat el setè quatre de set de l’any amb estrena d’una acotxadora i una quart.

El bon regust de la diada, ens ha fet apostar pel tres de set, malgrat que presentava  fins a 4 canvis respecte al del passat dia 11. Un castell que amb acotxador col.locat i desprès d’una forta sotragada s’ha decidit desmuntar-ho i acabar la diada amb un senzill quatre de sis amb agulla. Dos pilars de quatre, un nomes carregat a posat fi a la diada, on es tornava a fer castells de set a Tiana desprès de dos anys.

I amb aquesta actuació posem el punt i final a l’intens mes de setembre, on hem tornat a fer castells de set, però amb l’espineta clavada  de no haver pogut provar el cinc de set. Ara toca uns dies de descans d’actuacions però amb assajos molt importants e intensos, per preparar reptes superiors.

¡¡¡¡¡MICACOS JA TOCAR DONAR UN PAS MÉS!!!

¡¡¡¡¡¡DONAN’S UN COP DE MÀ!!!!!!

quatre de sis amb agulla


Publicada

a

per

Etiquetes: