A Sant Andreu, un cop més!

Aquest proper diumenge actuarem un cop més en la concorreguda plaça Orfila del barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona.
Una plaça que els micacos vam ser-hi presents durant dos anys seguits (2007 i 2008), al mes de novembre la seva festa major d’hivern de Sant Andreu. Les dues ocasions acompanyats dels Castellers de Sants.
Una diada ja molt acabada la temporada, que malgrat tot al 2007 i vam portar-hi un castell de set, el tres de set. Fent una diada amb 4 rondes amb el 4d6a  2d6, 3d6s i un pilar de 5 un tant peculiar. Doncs és una de les dues ocasions on el pilar el vam girar a banda i banda.
L’any següent la diada d’aquesta festivitat va ser menor amb tres castells de sis (3d6 4d6a 4d6 2pd4) .
La nostra darrera visit va ser l’any passat, assolint el quatre de set com a millor castell (4d6a 4d7 5d6 pd4) .
Enguany hi tornem per segon any consecutiu, dintre la mostra de cultura popular del barri. Amb la Colla Jove de Barcelona, que enguany esta presentant un gran inici de temporada amb el 5d7 i 7d7 ja assolits. I acompanyats per segon cop en la nostra història pels Xerrics d’Olot, que ja ham assolit els dos castells basics
Actuem a les 12h a la plaça d’Orfila. Una bona oportunitat per fer tres castells de set per primer cop en aquesta plaça.
Ens trobem tots a les 10:30 ATENCIO!!! A l’estació de tren de Badalona per anar-hi tos junts. Hi la possibilitat de quedar-se a dinar per 7€ al local de la Jove de Barcelona.
Sant Andreu 2015 (1) Sant Andreu 2015 (18)

Publicada

a

per

Etiquetes: