A punt de posar fi a la temporada

Desprès de l’èxit assolit en la darrera diada amb una molt bona actuació i aconseguint per primer cop l’inèdit 7d7, donem per acabada la temporada castellera, a excepció d’algun pilar i actes socials.

Un cop més, des la junta i la tècnica volem agrair a tots aquells que en algun moment o altre heu donat el vostre suport i ajuda durant la temporada, tant en els assajos, actuacions, com en les diverses activitats organitzades, sobretot enguany, l’any del 15è aniversari. I animar-vos que l’any vinent seguiu donant tota la vostra força i empenta per fer créixer la família Micaco.

Abans d’acabar l’any encara tindrem una darrera oportunitat per lluir la camisa Micaco. Serà el proper diumenge dia 15 de desembre, el mateix dia de l’assemblea, per tal de fer-hi un pilar en la 2a edició de la marató de Futbol-7 a favor de les malalties neurodegeneratives organitzada pel C.F. Montgat, dins dels actes de la Marató de Tv3. Hem de fer el pilar a les 13:30h al Camp Municipal d’Esports, quedarem a les 12:45h al local per anar-hi amb cotxes particulars.

Recordeu que a la tarda tenim l’assemblea de la colla a les 16h en primera convocatòria i a les 16:30h en segona convocatòria. Ja tenim alguna candidatura a  junta social i tècnica (trobareu tota la informació a la secció d’intranet)

D’altra banda el proper dissabte dia 21 de desembre tenim el Sopar de Nadal de la colla, que es durà a terme al nostre local a les 21h a un preu aproximat de 12-14€. Aneu preparant els espectacles per pasar una gran nit!!!!!

El passat dissabte 30 de novembre, es va dur el partit de futbol entre el Iogurines vs. Puretas amb una gran participació. Desprès d’un aferrissat partit, els veterans de la colla se’n van dur la victòria per 3 a 2. Felicitats a tots!!!

foto equip

 


Publicada

a

per

Etiquetes: