A mitges amb els castells de set

Tradicionalment l’11 de setembre a Badalona fem castells a la plaça de plana. Enguany i des de feia molt de temps, la pluja va esgerrar una mica la diada. En canvi els castells van canviar d’ubicació al local de colla.

Amb ganes de recuperar les sensacions de fer tres castells de set, la diada s’inicià amb esbelt tres de set, malgrat tenir estrenes i canvis a tronc. Esperonats pel bon resultat de la primera ronda, s’aposta en segona pel mateix castell, però amb agulla.

El castell pujà força bé,pot ser un pèl estirat. En cavi en el moment de tenir tot dalt i entrar l’agulla, el castell es va desforma excesivament i per prudència es va haver desmuntar. S’aparca el tres amb agulla, per acabar de polir certes correccions. I el canviem pel quatre de set, que malgart que ens va costar tancar-lo bé, s’alçà al terçer intent, no amb les millor mides. Amb força corda, la canalla nova es va estancar al pis de terços.

Decidits a finatlizar la diada, s’optà per fer-hi un tres de sis amb agulla i dos pilars de quatre. Així la propera cita, el proper diumenge dia 29 de setemebre a la diada de tardor de Badalona, ha de ser la diada per tornar a fer-hi tres castells de set. 

MOLTA CANYA MICACOS!!!!

IMG_0010 IMG_0036 IMG_0059 IMG_0090 IMG_0102 IMG_0127


Publicada

a

per

Etiquetes: