A Mataró, tercera pubilla, tercera millor diada de l’història

 

Aquest diumenge, amb una actuació sortida en els darrers dies, ens presentèvem a Mataró, convidats a participar a la  seva diada.

Malgrat el pont i amb poc temps de maniobra, ens platejàvem una diada de màxims per intentar portant-hi les nostres millors construccions. Amb canvi d’emplaçament degut a la pluja, els micacos portàvem en primera ronda el tres de set amb agulla, executat de forma molt correcte i que representa el quart d’aquesta temporada.

En segona ronda, afrotèvem ni mésni menys que de nou la torre de set. Amb un peu demuntat, a la segona a tirem amunt. Lenta d’execució, la carrreguem amb força suficiència. A la descarregada ens toca treballar-la una mica més, però aconseguim finalment per tercer cop enguany i del nostre historial la tercera torre de set descarregada.

Per acabar portem a plaça un castell que darrerament ens esta portant foça maldecaps, el quatre de set. En aquesta ocasió apostem per un quatre de set més lleuger que el de fa quinze dies. En una primera temptativa l’hem de tornar a demuntar per no tenir bones mides i amb la canalla dubtant. Tot seguit, el tornem a fer i amb millor mides, però també força treballat, l’aconseguim.

Un pilar de cinc per acabar, arrodonim una gran actuació, la tercera millor del nostre historial i amb ganes d’aquí dues setmanes de tornar a fer grans castells, amb la mirada posada al cinc de set i el set de set.

DIUMENGE DIA 18 DE NOVEMBRE LA PLAÇA DE LA VILA ENS ESPERA

SOM-HI COLLA ARRODONIM UNA GRAN TEMPORADA

5D7 7D7 2D7 2PD5

Fotos: Sara Rius.


Publicada

a

per

Etiquetes: