A Gràcia recuperem bones sensacions

Dintre del calendari del mes d’abril, Gràcia la teníem con una nova oportunitat per tornar a fer castells de set i seguir amb la línia ascendent d’aquest inici de temporada.

Desprès d’un molt bon assaig, fet el divendres passat, a plaça la bona afluència de camises ha permès afrontar el segon quatre de set de la temporada i estrenar per primer cop enguany el tres de set. El quatre, ha sigut un pèl més tancat que el darrer fet a Badalona i el tres, lent d’execució per l’estrena de l’aixecadora s’ha treballat a la sortida de la canalla. Per arrodonir l’actuació hem fet també el segon cinc de sis d’enguany, amb estrenes incloses, malgrat que la torre ha quedat una mica separada del tres. Dos pilars de quatre han donat per tancat el millor registre de l’any pels micacos.

De les colles convidades destacar el primer quatre de vuit que feien enguany els de Gràcia, el més matiner de la seva història i els primers castells de set d’aquest any dels Xicots de Vilafranca, en la seva primera actuació del present curs.


Publicado

en

por

Etiquetas: