Diada de tràmit abans de marxar de vacances

Dissabte teníem dues cites en actes de la nostra ciutat. Al mati aixecàvem un parell de pilars en el marc del XIV torneig de rugby platja de Badalona. Amb un pilar de quatre i un altre aixecat per sota, donavem la benvinguda als equips i al públic del torneig, al mig de la sorra del terreny de joc d’on s’hi jugava els partits.. Amb aquesta acte, tornàvem l’ajuda oferida per l’equip de rubgy de Badalona, que ens va donar un cop de mà en els assajos previs i a la diada de les passades festes de maig.

I a la tarda actuàvem de nou a les festes del barri del Front Marítim de Badalona. Amb força baixes de canalla i no gaire camises, assolim tres senzills castells de sis. Dos pilars de quatre d’entrada, un tres de sis, un quatre de sis (desprès d’un intent desmuntat), un tres de sis amb agulla, més dos pilars de quatre de sortida, assolint una diada discreta abans de la gran cita de diumenge vinent.

MICACOS!!!!! AQUESTA SETMANA!!!!!!

DIVENDRES DIA 12 ASSAIG PORTA UN AMIC!!!

I DIUMENGE TOTHOM A LA DIADA DE PREMIÀ!!!!

EL TRES DE SET PER SOTA CADA VEGADA ESTA MES A PROP!!!

dos pilars de quatre pilar per sota al torneig de rugby pilar al torneig de rugby tres de sis quatre de sis tres de sis am b agulla detall 3d6a


Publicada

a

per

Etiquetes: