3 castells de set en el re-bateig dels nostres fillols

El diumenge passat, 31 de maig, els castellers de Badalona varem poder gaudir d’una diada ben especial a Montcada, doncs compartíem plaça amb els nostres fillols, els Castellers de Montcada i Reixac, just en l’actuació que va significar el seu rebateig en la seva nova etapa castellera.

Després d’una breu actuació per part dels geganters de la localitat, i la presentació de la actuació castellera per part d’un speeker ben informat i espavilat, arribava l’hora dels pilars d’entrada, i dos simultanis Pde4 fou la nostra presentació.

Dins l’ordre d’actuació, els de la camisa micaco ens va tocar actuar en tercer torn, i varem obrir la tanda amb un 4de7. Un castell que va haver de treballar-se força ja des d’un principi, doncs a mida que anàvem sumant pisos el tronc s’anava tancant. Finalment, però, el castell va ser controlat i va poder descarregar-se sense cap ensurt.

En segona ronda varem apostar per aixecar el tercer 3de7a de la temporada, que en aquesta ocasió presentava canvis en algunes de les posicions. La pujada no va suposar cap contratemps per la colla, però un endarreriment en el moment de l’aleta va provocar que el castell comencés a patir. Finalment, i ja en el moment de la descarregada de l’agulla, el tronc va cedir a l’altura de dosos.

L’ensurt, però, no va poder amb els nostres ànims d’aixecar un darrer castell de set. I així va ser; el 3de7 va enlairar-se ferm, tot i resultar tancat de mides en els pisos superiors, i el vàrem mantenir controlat en tot moment.

Ja eren vora les tres quan les tres colles aixecàvem els pilars de comiat, davant la poca gent de públic que encara quedava a la plaça. De nou dos simultanis Pde4 van ser els escollits per acomiadar la diada.

L’actuació va acabar un xic més tard del compte; la fatiga era patent en els rostres de tots i la solejada ens passava factura, però tots estàvem contents doncs, en general, la diada va anar prou bé i els Castellers de Montcada i Reixac van oferir-nos una molt bona actuació, que, en acabar, varem anar a celebrar les tres colles amb un agraït àpat de germanor, diligència de la colla amfitriona.


Publicada

a

,

per

Etiquetes: