La Prèvia: Per Sant Joan… a Sant Joan Despí!

En l’inici de l’estiu, arriba la nit més curta de l’any amb la revetlla de Sant Joan i antigament l’inici de la “temporada castellera per excelència” amb la festa major de Valls.
En canvi enguany, els micacos i desprès de molt de temps actuarem per aquestes dates i a més estrenant una nova població del baix llobregat: Sant Joan Despí. Des de els inicis de la colla, sempre havien actuat al tarda del dia 23 de juny en el marc dels actes de sant joan a la plaça de la vila, fins la darrera vegada al 2007. Assolint sempre castells de sis bàsics, aconseguint com a màxima fita el 2d6 el 2000 i 2001, aquest darrer any la millor actuació, acompanyat amb el 3 i 4 de sis. En canvi els darrers anys, la festa va anar perdent força i l’assistència de castellers cada vegada era menor, fent ja nomes actuació de pilars variats. Del 2007 fins ara, es va deixar d’actuar-hi, donat que, la festa en caure gairebé sempre en un pont tampoc permetia fer alguna actuació en una altre lloc, per falta de gent.
Enguany desprès de força temps, actuem per Sant Joan, amb els Castellers de d’esplugues, que ja van venir a les nostres festes de maig d’enguany i els Castellers de Cornellà, que actuem per primer cop enguany amb ells. L’actuació serà a les 19h a la Plaça de l’Ermita i l’autocar sortirà a les 18h del Mercadona.

Pde4 Flama del Canigó (2002)
Pde4 Flama del Canigó (2002)

Publicada

a

,

per

Etiquetes: